Selecteer een pagina

Diensten

 

Wij kunnen u o.a. de volgende diensten bieden:

 

  • Haal en breng service
  • Spuitwerk
  • Spotrepair
  • Restyle
  • Ruitenservice
  • Bumperreparatie
  • Poets en polijstwerk
  • APK Laswerk

 

Haal en breng service

Mocht uw auto door de schade niet meer rijdbaar zijn, kunnen wij deze voor u ophalen en na reparatie weer bij u terug brengen.
Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat er, in goed overleg, tijdens de reparatie een gratis vervangende auto tot uw beschikking staat.

 

Spuitwerk

Wij kunnen vele verschillende soorten spuitwerk voor u verrichten. Dit varieert van auto’s, bedrijfswagens, touringcars, motorfietsen en landbouwvoertuigen tot meubels, keukens of binnendeuren. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

 Windjet

 

Spotrepair

 

Spotrepair is een vernieuwde techniek wat inhoud dat als u een kleine beschadiging heeft op bijvoorbeeld een bumper, de onderkant van de portier of op de rand van de achterklep. Deze kleine, maar toch hinderlijke schades, kunnen plaatselijk bijgespoten worden. In dit geval hoeven er dus geen complete delen gespoten te worden, dit scheelt natuurlijk enorm in de prijs. Voorbeeld.

 

Restyle

Restylen betekend uitdeuken zonder spuiten. Wanneer een (parkeer)deukje niet al te groot is maar wel vreselijk storend, is er een mogelijkheid om deze met zogenaamde ‘restyle lepels’ eruit te ‘wrijven’. Door deze techniek kan een deukje verwijderd worden zonder dat het deel gespoten hoeft te worden. Alleen kleine deukjes komen voor deze techniek in aanmerking.

 

Ruitenservice

Hier moet nog wat komen…

 

Bumperreparatie

Na een forse tik tegen voor- of achterbumper kan er een lelijke scheur of barst overblijven. Er hoeft dan niet altijd een nieuwe bumper geplaatst te worden, wij kunnen met zogenaamd kunstoflassen weer voor een perfecte reparatie garant staan.

 Bumperreparatie

 

Poets en Polijstwerk

Wanneer u bijvoorbeeld langs een bos takken bent gereden en daar lelijke krassen van overblijven in de laklaag hoeft dat niet te beteken dat alles overgespoten moet worden. In vele gevallen komen we met polijsten weer tot een glanzend resultaat.

 

APK Laswerk

Ook auto’s die al wat meer op leeftijd zijn en de nodige roestvorming hebben kunnen ook bij ons terecht, als er bijvoorbeeld voor de APK laswerk moet gebeuren is dat voor ons geen probleem. Ook APK en het uitmelden van de auto kunnen wij voor u regelen.

Bel ons vandaag

055 – 505 1369

of stuur een mail